Officiële handeling voor start verkoop Dok II

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de officiële start van de verkoop van Dok II (de middelste woontoren). Een feestelijk begin van project Kop van het Dok, bestaande uit maar liefst 182 appartementen op een prachtige locatie.

De officiële handeling vindt plaats op vrijdag 14 februari 2020. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom op de bouwplaats in het Scheldekwartier. Wilt u zo vriendelijk zijn ons voor 7 februari a.s. te laten weten of u aanwezig bent bij de officiële handeling via het onderstaande formulier?

Informatie over de (sociale)verhuur van de appartementen en over de overige woontorens, Dok I en Dok III, volgt zodra daar meer over bekend is. Uiteraard bent u, als geïnteresseerde in een huurappartement, ook van harte welkom tijdens de officiële handeling.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Verkoop brochure Dok II

U kunt op 14 februari 2020, na de officiële handeling, als één van de eersten de verkoopbrochure van Dok II en informatie over het inschrijfproces voor een koopappartement ophalen in het naastgelegen woonzorgcentrum Scheldehof. 

De officiële handeling van de start verkoop Dok II vindt plaats op 14 februari 2020. Een feestelijk moment. Vanaf 15 februari kunt u zich inschrijven voor Dok II, middels het inschrijfformulier dat bij de verkoopbrochure toegevoegd is. De makelaar neemt vervolgens contact op met u om een afspraak in te plannen.

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens de officiële handeling op 14 februari? Dat is geen enkel probleem. Vanaf 18 februari kunt u zich inschrijven voor Dok II via deze website. Ook de verkoopbrochure kunt u vanaf deze datum downloaden op deze site.

Kop van het Dok
Kop van het Dok is een woonproject van WVO Zorg en bestaat uit 182 koop- en huurappartementen in een fijne omgeving met veel (zorg)voorzieningen op loopafstand en met een uniek uitzicht over het Dok, de Westerschelde en de binnenstad. In opdracht van WVO Zorg verzorgt Schinkel de Weerd makelaardij de verkoop en verhuur van de appartementen.

Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen

Kanaalstraat 41, 4388 BK Oost-Souburg
0118 – 460 300
info@schinkeldeweerd.nl

© 2019-2020 | kopvanhetdok.nl is een website van WVO Zorg en Schinkel de Weerd makelaardij | Realisatie: iBianca